Quatre palestins van morir i trenta van resultar ferits a Rafah, al sud de Gaza, a causa de l'explosió d'un míssil israelià sense detonar a les proximitats d'un habitatge. Així, l'origen de l'explosió va ser un míssil disparat per Israel en l'ofensiva de 2014 contra la Franja i que havia quedat sense detonar.

Els testimonis van explicar que diverses persones removien les runes d'un edifici en el moment en què es va produir una explosió «enorme i destructiva». Dos dels trenta ferits es troben en estat crític, van assenyalar fonts de l'hospital Abu Yusef Al Najar de Rafah, on van ser traslladats. Els quatre morts eren membres de la mateixa família.

Paral·lelament, tres soldats israelians van resultar ferits en una cruïlla del territori palestí ocupat de Cisjordània en ser atropellats en el que, segons la Policia i l'Exèrcit d'Israel, va ser un atac deliberat per part del conductor. El succés va tenir lloc a primera hora de la tarda a la carretera 60 en una cruïlla de l'assentament israelià de Shilo i el llogaret palestí de Sinyil, al nord-est de Ramal·la.

Dos dels ferits van patir ferides greus al cap com a conseqüència de l'envestida del vehicle, mentre que un tercer està lleu. Els tres ferits són membres d'una patrulla militar que estava vigilant la carretera.