Les autoritats franceses desplegaran mitjans aeris i marítims addicionals per intentar trobar al llarg de les costes de la illa de la Reunió més restes de l'avió malaisi desaparegut fa un any. En concret, una aeronau de tipus Casa sobrevolarà la zona de l'Oceà Índic on fa una setmana es van trobar les primeres restes, que estan sent analitzades a França, i s'utilitzaran «patrulles a peu, missions de recerca en helicòpter i brigades nàutiques».

«El delegat del Govern francès a l'illa de la Reunió coordinarà les operacions, en què intervindran efectius de les forces armades de la zona sud de l'Oceà Índic», va informar l'executiu gal en un comunicat, en què va precisar que França posarà tot de la seva part per «contribuir a aclarir el drama».

Familiars de les víctimes van expressar la seva frustració i van exigir a Malàisia més informació de la recerca del vol MH370. Uns 40 ciutadans xinesos es van manifestar davant l'ambaixada malàisia a Pequín amb eslògans com «Malàisia, retorna'ns els nostres éssers estimats» i van desafiar a la policia que els va impedir acostar-se el recinte, segons el rotatiu The Straits Times.