David Oubel, l'home acusat de l'assassinat de les seves dues filles de 4 i 9 anys a Moraña, a Pontevedra, ha estat traslladat a la presó de de Villahierro, a Mansilla de las Mulas, Lleó, després d'haver estat reclòs en primera instància a la presó d'A Lama de Pontevedra. El trasllat, que ja estava autoritzat des de dimecres passat, es va fer efectiu dissabte a la tarda, segons van assenyalar fonts de la Subdelegació del Govern de Lleó, que van aclarir que dimecres el pres va haver de tornar a Pontevedra quan es trobava a uns vuitanta quilòmetres de Lleó perquè s'havia de sotmetre a uns exàmens mèdics que tenia pendents.

El presumpte parricida, acusat de degollar les seves filles amb una radial un dia abans d'haver de lliurar-les a la seva exdona, ha ingressat a la infermeria de la presó a l'espera de conèixer quin serà el mòdul en el qual complirà la seva condemna.

La decisió de romandre un temps a la infermeria es deu al fet que aquest és el lloc més segur de la presó, ja que al centre penitenciari de Pontevedra hauria rebut amenaces per part d'altres reclusos tal com indiquen les fonts. El titular del jutjat mixt número u de Caldas de Reis, encarregat del cas de la mort violenta de les dues nenes, va sol·licitar el passat 1 d'agost presó provisional comunicada i sense fiança per al presumpte autor dels fets.