Un fill del regidor de Serra trobat penjat a la cel·la que ocupava a la presó de Picassent, on estava detingut com a suposat autor de la mort de la seva esposa, va presentar una denúncia perquè s'investigui la vigilància de la presó en el marc del protocol de prevenció de suïcidis. Així ho van confirmar fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), que van explicar que la denúncia, presentada dilluns al jutjat de guàrdia de Picassent, s'afegeix a la causa oberta en la qual s'investiguen les circumstàncies en què es va produir la mort del regidor.

L'edil d'Esquerra Unida a Serra Marcos Cabo va ser trobat penjat diumenge passat a l'establiment penitenciari de Picassent, on va ser ingressat divendres passat per la seva suposada implicació en la mort de la seva dona en l'incendi de l'habitatge familiar, ocorregut el passat 29 de juliol.

Institucions Penitenciàries ha obert un expedient per investigar què va fallar en el protocol de prevenció de suïcidis. El delegat del Govern, Juan Carlos Moragues, va destacar que aquesta mort és l'única registrada en els deu anys que porta actiu el protocol.