Un jove va morir ahir a primera hora en una baralla multitudinària en què van participat una trentena de persones de diverses nacionalitats en una discoteca de la localitat murciana de Totana, segons van informar el Centre de Coordinació d'Emergències del Govern autonòmic i la Policia Local de la zona.

L'avís al telèfon 112 es va produir a les sis del matí aproximadament des de la discoteca Bajo Zero, al carrer Creu dels Hortelanos, des d'on va ser enviat personal sanitari així com agents de la Guàrdia Civil i la Policia Local, que van trobar al jove ferit greument i en estat semiinconcient. La víctima, que tenia 29 anys i era de nacionalitat marroquina, finalment va morir. En aquesta baralla, iniciada per causes que actualment encara s'estan investigant, van estar implicats també altres col·lectius com búlgars, equatorians i també bolivians.

Malgrat les maniobres de reanimació cardiopulmonar que li van ser realitzades el ferit, els sanitaris no van aconseguir revertir l'aturada cardiorespiratòria en què va entrar, pel que el seu cadàver va ser traslladat al servei d'urgències del centre de salut local.