Bangkok va registrar un nou atac amb explosius, que va resultar fallit, mentre les autoritats busquen un home sospitós de col·locar l'artefacte que dilluns va provocar, segons l'últim recompte oficial, almenys 20 morts i 123 ferits. Al migdia, una altra bomba de fabricació casolana, semblant a la detonada la vigília, va explotar en un embarcador de Bangkok, en aquest cas sense causar víctimes.

L'artefacte va ser llançat des del pont de Sathorn i va caure, després de tocar un pilar, en un canal aixecant una enorme columna d'aigua després de l'explosió. L'incident es va produir menys de 24 hores després de la matança de dilluns per l'explosió d'una bomba al centre urbà.

Les càmeres de seguretat van captar un jove de cabell llarg, ulleres, samarreta groga i que carregava una motxilla que va abandonar al popular santuari religiós hindú i budista de Erawan. El sospitós es va allunyar a continuació del lloc amb el pas calmat i mirant la pantalla d'un mòbil.

Minuts més tard, la bomba, formada per dinamita, va detonar deixant una reguera de sang i cossos desmembrats. Les víctimes mortals són 6 tailandesos, 4 malaisis, 3 xinesos, 2 ciutadans de Hong Kong, 1 indonesi, 1 de Singapur i un britànic. Cap grup ha reivindicat l'autoria de l'atac.

Recerca de proves

Els equips de neteja s'afanyaven a primera hora del dia a esborrar les taques de sang que impregnaven el paviment de la intersecció de Ratchaprasong, una de les més concorregudes de la ciutat, on es va registrar la deflagració al final de la tarda, en plena hora punta. Durant tota la nit, els equips d'investigació de la Policia i l'Exèrcit van escorcollar el lloc pam a pam per trobar totes les proves possibles i recollir restes de cossos humans escampats.