Gairebé 2.000 refugiats sirians que van ser portats amb ferri des de l'illa grega de Kos cap al port de Salònica, al nord del país, seran traslladats en autobusos fins a la frontera entre Grècia i Macedònia. Als refugiats els van esperar al port de Salònica autobusos de la companyia privada de transport KTEL Makedonia per conduir-los fins a l'estació central, des d'on van viatjar, també en autocar, fins al pas fronterer de Eidomeni.

Nou ciutadans palestins i sirians, entre ells dones i nens, van morir en naufragar la seva embarcació al mar Mediterrani, prop de la costa de Turquia. El vaixell, amb quaranta persones a bord, tenia com a destí Turquia i havia sortit del nord del Líban, on van arribar les víctimes procedents del camp de refugiats de Yarmuk, a Damasc.

Paral·lelament, un grup de 432 immigrants va ser rescatat per la Guàrdia Costanera italiana quan anava a bord d'una embarcació que navegava en situació precària a unes 150 milles del sud-est de Sicília. Totes les persones auxiliades estan bé de salut, i en el rescat va participar una embarcació croata.