Agents de la Policia Nacional van detenir amb substàncies estupefaents la filla del president de les Corts Valencianes, Enric Morera, quan es dirigia en un vehicle al festival Rototom de Benicàssim. Fonts pròximes a la investigació van confirmar que al cotxe hi viatjaven dues parelles i a la filla de Morera li van confiscar amfetamines MDMA i marihuana.

El president de les Corts va reconèixer que la seva filla, de 20 anys, havia comès "un error" que "ha de quedar en l'àmbit privat" i va demanar "respecte a la intimitat familiar". Va assenyalar que hi ha "elements interessants en les democràcies que permeten diferenciar l'àmbit públic del privat" i creu que en aquest últim és on "s'ha de situar aquest procés". "Els fills et donen alegries i, en algun cas, també problemes", va comentar el polític de Compromís.

Les mateixes fonts de la investigació van indicar que els agents van donar l'alto al vehicle en un control rutinari contra la delinqüència itinerant i que la noia portava al sostenidor set bosses d'amfetamines i un cabdell de marihuana i que per això havia passat la nit al calabós, per un delicte contra la salut pública.