La cantant Isabel Pantoja torna a la presó després de passar 20 dies ingressada

25.08.2015 | 07:20

La cantant Isabel Pantoja va tornar a la presó de dones d'Alcalá de Guadaíra (Sevilla), on compleix una pena de dos anys per blanqueig de capitals, després de passar vint dies ingressada en un centre sanitari per la malaltia renal que pateix. La cantant va arribar al centre penitenciari «desmillorada» per la seva estada a l'hospital i ara haurà de seguir una dieta alimentària «rigorosa», així com un tractament mèdic per controlar els valors mèdics dels ronyons, van apuntar fonts penitenciàries.
Pantoja hauria d'haver tornat a la presó el 5 d'agost després d'un permís ordinari de set dies, encara que un dia abans va ingressar a l'hospital afectada d'una nefropatia diabètica, una malaltia renal que és responsable de prop del 30% dels malalts en diàlisi periòdica, així com la primera causa de trasplantament renal als països occidentals.
Quan va ingressar a l'hospital, des del jutjat de vigilància penitenciària se li van concedir a la cantant fins a tres permisos extraordinaris de set dies per malaltia. L'últim d'ells no ha arribat als set dies, que es complien a les dotze de la nit d'avui, perquè el seu estat de salut ha millorat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema