Efectius de la Policia espanyola es desplaçaran en els propers dies a Romania per, en col·laboració amb la Policia romanesa i la Fiscalia, realitzar tasques d'investigació del doble crim de Conca, perpetrat presumptament per Sergio Morate, que va fugir a aquest país. Així ho va manifestar el ministre d'Interior, Jorge Fernández Díaz, tot explicant que, entre altres tasques, els agents espanyols podran inspeccionar el cotxe, un Seat Ibiza verd, amb el qual el principal sospitós de l'assassinat de Laura del Hoyo i Marina Okarynska va fugir d'Espanya.

En concret, viatjaran a Romania dos agents de la Policia Científica i dos més de la Comissaria General de Policia Judicial. Segons el ministre, el fiscal romanès encarregat d'executar la comissió rogatòria sol·licitada per l'autoritat judicial espanyola ha acceptat que un equip de la Policia espanyola es desplaci a aquest país per treballar de manera conjunta per «aclarir tots els assumptes relatius a aquesta investigació».

Sergio Morate va passar un reconeixement mèdic a l'Institut de Medicina Legal de Timisoara, a l'oest de Romania, a petició de les autoritats judicials espanyoles.