Una dona d'uns 60 anys i una nena de 10, que segons els veïns són àvia i néta, van morir apunyalades al seu domicili de València, en un doble homicidi pel qual a l'hora de tancar aquesta edició no hi havia hagut cap detenció. La trucada d'avís del succés es va rebre poc deprés de dos quarts de tres de la tarda, segons fonts del Centre d'Emergències de la Generalitat, que van precisar que les víctimes presentaven ferides per arma blanca.

Pel que sembla, l'avi de la nena va entrar a un basar xinès situat davant de l'edifici de les víctimes per demanar auxili i que truquessin a la policia perquè al seu habitatge hi havia sang i dues persones mortes. A l'habitatge residien dues nenes -una d'uns 5 o 6 anys, i una altra d'uns nou o deu-, la mare d'aquestes, que és molt jove, i els dos avis, tots ells de nacionalitat xinesa.

El responsable d'un bar situat davant de l'habitatge, Alejandro Liñana, va assenyalar que havia vist sortir de l'edifici l'avi i li va cridar l'atenció, perquè, encara que és un home tranquil, anava corrent i va entrar en el comerç situat al costat de seu bar, un basar regentat per persones de nacionalitat xinesa. Encara que alguns veïns van comentar en un primer moment que l'avi portava les mans ensangonades, altres van afirmar que no era així.

Regentaven un bar

Segons van assenyalar fonts de la Policia Nacional, fins al moment no s'ha establert cap vincle entre les dues víctimes ni la forma com van morir, tot i que van afegir que en el domicili hi havia «moltíssima sang». Alguns veïns van comentar que la família regentava un basar xinès.

L'habitatge en què van ser localitzades les víctimes està ubicat al número 21 del carrer Tomàs de Villarroya de València, a l'exterior del qual hi van romandre durant diverses hores agents de la Policia i dos vehicles dels serveis funeraris. L'aixecament dels cadàvers de la dona i la seva néta es va produir cap a tres quarts de cinc de la tarda, en presència de diversos agents policials.