L'advocat i expresident del Sevilla FC José María del Nido va admetre els fets que es jutgen en el cas Fergocon, sobre presumptes irregularitats en la contractació d'obra per l'Ajuntament de Marbella (Màlaga) el 2001 i 2002, i va dir que tornarà els diners. «Tornaré fins a l'últim euro», va assegurar Del Nido durant la vista oral, en què va qualificar els fets com a «deplorables», encara que va puntualitzar que la idea de canalitzar els seus honoraris professionals a través dels sobrecostos d'obres contractades amb l'empresa vinculada als seus germans va ser de qui va ser alcalde de Marbella en aquell temps, el desaparegut Jesús Gil.

Va relatar que el seu germà, també processat, li donava un sobre amb aquest sobrecost i l'alcalde es quedava amb una part, ell amb una altra i una tercera anava per a Fergocon.

Del Nido, que només va contestar al fiscal i a la seva defensa, també va reconèixer que va donar diners no només a Jesús Gil sinó també al successor de Gil a l'Ajuntament de Marbella, Julián Muñoz. «Quan una persona s'equivoca, encara que sigui fa quinze anys, el que ha de fer és reconèixer-ho i demanar perdó», va afegir.