Un nen d'11 anys mata un adolescent de 16 als EUA quan intentava entrar a casa seva

05.09.2015 | 00:00

Un nen d'11 anys del comtat de Sant Louis, a prop de Ferguson, als EUA, va disparar i va matar un altre menor de 16 anys quan aquest suposadament intentava entrar a la casa, en la qual cuidava la seva germana de 4 anys. El succés va tenir lloc dijous a la tarda, quan el jove de 16 anys acompanyat per un altre individu suposadament va intentar entrar en repetides ocasions la casa del nen d'11 anys, que va agafar una arma i li va disparar al cap quan la víctima s'acostava per la part del davant de la casa familiar.
Diversos testimonis van afirmar que el noi de 16 anys no va arribar a entrar a la casa i que els dos menors discutien al porxo davanter de l'habitatge quan el nen d'11 anys va treure la pistola i va disparar contra el gran. La persona que acompanyava el jove de 16 anys va ser identificada per la policia com un home de 22 anys i va ser detingut poc després de l'incident acusat d'haver intentat cometre un robatori.
Aparentment, la mare dels nens d'11 i 4 anys que estaven sols a la casa havia comprat l'arma per protegir-se. Ara, la Policia interroga el petit d'11 anys per aclarir els detalls del fatal succés i la mare del petit, que no estava present en el moment de l'incident, està col·laborant activament amb les autoritats.
El debat sobre el control d'armes als EUA va arribar al seu punt àlgid el 2012 arran de l'assassinat de dotze persones en un cinema d'Aurora, a l'estat de Colorado, i la matança ocorreguda a l'escola Sandy Hook de Newtown, a l'estat de Connecticut, on van ser assassinats a trets 20 nens i 6 dones. Malgrat les matances, segons dades de la consultora Gallup, el nombre de nord-americans que aposta per un major control de les armes ha baixat dràsticament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema