Almenys tres persones van morir ahir en un doble atemptat suïcida perpetrat per presumptes membres del grup islamista radical Boko Haram a la ciutat de Mora, a la regió extrem-nord del Camerun, segons van informar ahir mitjans locals.

Entre els morts del doble atemptat, que va tenir lloc en els suburbis de la població cap a dos quarts de vuit del matí, s'hi trobava un policia que pretenia interrogar els terroristes suïcides i dos vianants.

L'atac d'ahir va suposar el punt i final a una setmana negra. En aquest sentit, dijous passat almenys 10 persones van ser assassinades al poble d'Aissa Harde, a una desena de quilòmetres de Mora, després d'una incursió nocturna de milicians del grup islamista radical.

La ciutat de Mora serà la base del primer sector de la força regional que lluita contra Boko Haram i s'espera que quan estigui plenament operativa permeti acabar amb l'onada d'atacs que ha patit la regió.

En els últims dos mesos, Boko Haram ha multiplicat els seus atacs en aquesta regió del país, que es troba entre Nigèria i Txad, i ha causat més de 100 morts en una desena d'atemptats.