El primer ministre britànic, David Cameron, va cometre durant els seus anys d'estudiant a Oxford un acte inaudit, mantingut fins ara en secret. Segons testimonis, l'aleshores aplicat estudiant va arribar a ficar els seus genitals a la boca d'un porc mort (aparentment, un garrí rostit) com a part del seu ritual d'iniciació en el selecte Flam Club. Tot això ho explica de bona font el multimilionari Lord Michael Ashcroft en una biografia no autoritzada del primer ministre que té quelcom de particular venjança. L'escàndol del porquet -batejat ja com el "pig gate"- ha situat Cameron en una posició compromesa.

Fins ara es coneixia la participació de Cameron en les malifetes comeses pel Clan de Bullingdon, en companyia de l'ara alcalde de Londres, Boris Johnson, però mai fins ara havia transcendit amb pèls i senyals la seva participació en una de les bretolades més notòries del Flam Club, un club de consumidors de cànnabis. El llibre recull també testimonis dels passos de Cameron amb aquesta substància i la sospitosa circulació de cocaïna en el seu cercle d'amics.

Ashcroft -multimilionari, etresorer i exvicepresident del Partit Conservador- assegura al seu llibre que el primer ministre britànic va permetre la "circulació" de cocaïna a la seva casa familiar. El multimilionari recull en el seu llibre el testimoni d'un membre "del cercle social" dels Cameron que assegura que tant ell com la seva dona van ser permisius amb aquesta substància durant un sopar que van celebrar al seu domicili. "El fet que els presents en aquella festa es sentissin còmodes davant el fet que hi hagués gent esnifant cocaïna fa pensar que es tractava d'una escena familiar", estableix el llibre.

El llibre indaga també en el costat faldiller de Cameron, abans de conèixer Samantha, i en el riu incessants de noies sortint del seu dormitori. Les seves dues primeres xicotes van ser Catherine Snow i Francesca Ferguson, encara que la seva més famosa conquesta va ser Laura Adshead, que va quedar molt "tocada" després de trencar amb ell i va acabar donant el salt a Amèrica, on va caure en la mala vida abans de convertir-se en monja, amb el nom de Sor Maria.