La Fiscalia Anticorrupció ha demanat a la titular del Jutjat d'Instrucció 6 de Sevilla, María Ángeles Núñez Bolaños, que informi quatre exconsellers de la Junta d'Andalusia dels indicis que els incriminen en el cas dels ERO per evitar que prescriguin els delictes que se'ls imputen, fet que podria provocar la nul·litat de part de la causa. Els implicats són Antonio Ávila, Carmen Martínez Aguayo, Manuel Recio i Francisco Vallejo, membres dels governs andalusos de Manuel Chaves i José Antonio Griñán.

L'escrit dels fiscals Juan Enrique Egocheaga i Manuel Fernández Guerra considera que els indicis que la jutge ha de traslladar als quatre exconsellers són els que «consten de manera detallada en l'exposició raonada de data 21 gener 2015 elevada al TSJA» per part de la seva antecessora, Mercedes Alaya.

Els fiscals estan urgint la jutge Núñez Bolaños a taponar com més aviat millor una possible via d'aigua en el cas dels ERO, ja que aquests quatre exconsellers no han estat encara formalment informats de les seves imputacions pel jutjat que ha assumit la seva investigació.