Un fons d'inversió suís ha ofert 125 milions per l'aeroport de Ciudad Real. És una de les ofertes de millora de compra que s'han presentat al Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Ciudad Real, on ahir al matí es va procedir a l'obertura de les vuit ofertes que han concorregut a la segona fase de la subhasta de l'aeroport.

Aquesta oferta procedeix d'una mercantil amb nom Richard Taffin de Givenchy. És la més alta de les presentades i la que podria tenir més possibilitats de quedar-se amb la infraestructura, segons va assenyalar l'advocat de la concursada CR Aeropuertos, Jesús Barroso.

Per darrere hauria quedat l'oferta presentada per Rafael Fernández Fredes i Melville Ten en nom de Eca Program Group PLC per 80 milions d'euros i la de l'empresari murcià José Luis Lara, soci del Grup Orden 12, que ja va mostrar interès de comprar l'aeroport en una de les anteriors fases de venda i que hauria ofert 38 milions. La resta de les ofertes que han estat presentades haurien quedat per sota. En tot cas, el jutjat ha establert un termini de 10 dies per valorar les propostes per l'aeroport que han estat presentades.