L'Audiència de Palma va confirmar la petició a Ana María Tejeiro, dona de l'exsoci d'Iñaki Urdangarin a l'Institut Nóos, Diego Torres, que presenti un llistat de béns susceptibles d'embargament per a cobrir la fiança solidària de 15,8 milions que li va ser imposada en el cas Nóos.

La secció segona del tribunal provincial va dictar una interlocutòria en què desestima el recurs d'apel·lació interposat per Tejeiro contra el requeriment d'una relació de béns per a travar embargament i el va confirmar, per tal de cobrir la fiança que puja a 15.803.858 euros menys l'IVA ja ingressat, que ha d'aportar de manera conjunta i solidària amb el seu marit. En el seu recurs, la defensa Tejeiro va sol·licitar a l'Audiència que disposés que no hi havia lloc a exigir-li cap fiança.

L'Audiència de Palma va assenyalar que l'acte recorregut per Tejeiro, dictat al maig de 2015, és el que disposa que té tres dies per presentar una relació de béns sobre els quals travar embargament i no el que va establir l'obligació de prestar fiança, que va ser fixada en l'acte d'obertura de judici oral del cas Nóos, dictat el 22 de desembre de 2014.