Un jove de 25 anys haurà d'ingressar a la presó durant sis mesos per robar quan tenia 18 anys, en companyia d'un menor, una bicicleta del Sevici, servei municipal de lloguer d'aquests vehicles de Sevilla, assumpte pel qual fins i tot ha demanat l'indult al Ministeri de Justícia. La sentència va ser dictada el juny de 2010 i va considerar provat que el jove, juntament amb un menor, va agafar el 2008 una bicicleta del Sevici sense disposar per a això de la corresponent targeta de lloguer.

En els fets provats, la jutge va argumentar que tots dos van agafar una bicileta i que "un temps no concretat" després van ser detinguts per agents de la Guàrdia Civil quan circulaven per l'A-376. L'escrit afegeix que la bicicleta, taxada en 1.200 euros, va ser recuperada i no consta acreditat que fos l'acusat el que va fracturar-ne el sistema d'ancoratge i va causar-li danys.

La jutge li va imposar per aquests fets una pena de sis mesos de presó per un delicte de furt. En els fonaments de dret va detallar que en la seva declaració davant la jutge va reconèixer que va agafar la bicicleta, que en aquell moment es trobava a terra.