Un nen de 11 anys resident a Tennessee (EUA) va discutir amb la seva veïna, una nena de 8, dissabte passat, després del que va anar a casa, va agafar l'escopeta del seu pare i li va disparar causant-li la mort. L'agutzil del comtat de Jefferson, Bud McCoig, va explicar que el nen ha estat acusat d'assassinat en primer grau i traslladat a un centre de menors.

Cadascun dels menors tenia un gos petit i el nen d'11 anys va demanar a la nena que li ensenyés el seu, a la qual cosa aquesta es va negar, i ell va anar a casa a buscar l'escopeta del seu pare. Sense sortir de casa, el nen va disparar a través de la finestra amb l'escopeta de calibre 12 contra la seva veïna, que es trobava dreta al jardí de casa seva. Segons l'agutzil, l'escopeta, pertanyent al pare del nen, es trobava en un armari de la casa sense forrellat.

Quan les autoritats van arribar al lloc, la nena, encara amb vida, es trobava a terra amb una ferida de tret al pit, fet pel qual va ser traslladada a l'hospital, on finalment va morir. Un jutge va ordenar l'ingrés del menor en un centre juvenil fins al proper 28 d'octubre, quan es durà a terme la primera vista del judici.

La mare de la nena morta, Latasha Dyer, va ser entrevistada per la cadena ABC, on va recordar la seva filla com "una nena petita preciosa que sempre era capaç d'arrencar-te un somriure sense importar l'estat d'ànim en què et trobessis".

Aquest tràgic episodi va tenir lloc només dos dies després que dijous morissin 10 persones, entre elles l'autor dels trets, en l'últim tiroteig massiu dels Estats Units, produït en un centre d'estudis superiors de l'estat d'Oregon.

El tiroteig ha reobert el debat als EUA sobre la regulació del dret constitucional a posseir i portar armes, i la precandidata demòcrata a la presidència Hillary Clinton va proposar noves mesures per augmentar el control sobre l'adquisició d'armes al país, entre elles permetre que les víctimes de la violència armada demandin els fabricants d'armes. Clinton, que va anunciar el seu pla en un míting electoral a Nova Hampshire, va advocar per aplicar ordres executives, si arriba a la Casa Blanca en les eleccions de 2016, per acabar amb els buits legals existents sobre el fet de mostrar armes en públic.