L'aviació russa va matar en només 24 hores gairebé 300 gihadistes, entre ells dos comandants, en bombardejar les seves posicions a Síria. L'Estat Major rus va destacar que la seva aviació ha augmentat en les darreres 24 hores els bombardejos contra els gihadistes en colpejar 60 objectius radicals a territori sirià.

El general iranià Hussein Hamdani, assessor militar del règim de Bashar al-Assad, va morir a les proximitats de la ciutat d'Alep, la major urbs del nord de Síria, a mans del grup terrorista Estat Islàmic (EI). L'Observatori Sirià de Drets Humans va assenyalar que Hamdani va morir al costat de diversos acompanyants seus als voltants de l'aeroport militar de Kueires, a la perifèria d'Alep. L'ONG va precisar que l'oficial iranià estava supervisant les operacions de les forces partidàries del règim de Bashar al-Assad per trencar el setge de l'EI a la base aèria, on hi ha atrapats efectius governamentals sirians.

Els Estats Units van anunciar un profund canvi en el seu programa del Pentàgon per entrenar i equipar rebels moderats sirians per tal que combatin l'Estat Islàmi , que fins ara amb prou feines ha aconseguit integrar cinc combatents en el camp de batalla a Síria. El canvi implica una pausa en el programa que va començar l'any passat.