Una dona embarassada i una nena de quatre anys van morir en ensorrar-se la seva vivenda després d'un bombardeig de l'aviació israeliana a la franja de Gaza en represàlia pel llançament dissabte d'un coet contra el seu territori, que va ser interceptat per l'escut antimíssils.

El Govern de Gaza va assenyalar que l'ensorrament de l'edifici va ser culpa d'un bombardeig de l'aviació israeliana contra una instal·lació d'entrenament de Hamàs. La casa ja havia estat destruïda fa un any en un altre bombardeig israelià, però s'havia reconstruit.

Aquestes eleven a 23 el nombre de palestins morts des de principis de mes, que se sumen més d'un miler de ferits, en disturbis als territoris palestins i en atacs amb arma blanca, la majoria de palestins contra israelians.

L'Exèrcit israelià va confirmar haver dut a terme bombardejos de represàlia per l'atac amb coet.

A Ramallah un menor palestí de 13 anys va morir per trets de soldats israelians durant una protesta. El menor, va rebre un impacte de bala al coll en una manifestació a la localitat del Bire. En la mateixa protesta altre palestí va patir ferides en una cama per trets de munició real i un tercer per bales recautxutades.

Almenys 66 palestins van resultar ferits ahir per foc israelià en les manifestacions i protestes contra Israel que tenen lloc per onzè dia consecutiu a Jerusalem Est, Cisjordània i Gaza. Els principals enfrontaments al llarg de la jornada es van produir en els districtes de Nablus, Tulkarem, Ramallah i Jerusalem, on centenars de joves palestins van acudir a les posicions israelianes a la zona per llançar pedres, còctels molotov i pneumàtics cremant.

Més d'una vintena d'aquests 66 van resultar ferits al sud de la ciutat de Nablus. La protesta, en la qual va resultar ferit lleu un periodista palestí, va ser convocada pel consell d'estudiants de la Universitat An-Najah.