Tres israelians van morir i 22 van resultar ferits en quatre atacs registrats ahir, tres gairebé de manera simultània a Jerusalem i la ciutat israeliana de Raanana, que van acabar amb dos agressors palestins morts per trets de les forces de seguretat. L'últim dels atacs es va registrar a Raanana, al nord de Tel Aviv, on un home va apunyalar almenys sis persones, una de les quals va ser ingressada en estat molt greu. L'autor de l'agressió va ser detingut per vianants que eren al lloc i va ser posat a disposició policial.

Minuts abans, una persona va morir i altres set van resultar ferides amb lesions greus i lleus en un succés que va incloure un atropellament intencionat al barri ultraortodox de Mea Shearim, a Jerusalem, en el qual el conductor va baixar del vehicle amb un ganivet per intentar apunyalar vianants, abans que arribessin forces de seguretat i el matessin a trets. Imatges difoses per la televisió local mostraven el vehicle encastat contra una parada d'autobús on esperaven els vianants.

El succés més greu es va registrar minuts abans a l'assentament israelià de Armón Hanatziv, a Jerusalem Est, on dos palestins de 22 i 24 anys van atacar la gent amb una arma de foc i un ganivet. Aquest atac es va saldar amb almenys dos israelians morts, així com un dels agressors, que va perdre la vida pels trets de les forces de seguretat, mentre una dotzena de persones van resultar ferides, entre elles el segon atacant.

Hores més tard, un palestí va morir i diversos van resultar ferits en enfrontaments amb forces israelianes registrats a la ciutat de Betlem, al centre de Cisjordània. Una portaveu de l'exèrcit israelià va confirmar que soldats "van impedir un intent de llançar un còctel molotov contra un vehicle militar" a prop de la Tomba de Raquel, als afores de Betlem.