El Govern israelià va decidir que, a partir d'ara, no entregarà a les famílies els cadàvers d'atacants palestins morts per trets de les forces de seguretat, perquè els enterraments no es converteixin en manifestacions que encoratgin la violència. "La família del terrorista converteix el seu funeral en una manifestació de suport al terrorisme i incitació a l'assassinat i no ho hem de tolerar", va adduir el ministre de Seguretat Interna israelià, Guilad Erdan.

Jerusalem va tornar a ser ahir escenari de nous atacs comesos per palestins enmig d'un desplegament de mesures de seguretat sense precedents i de la col·locació de controls i barreres als barris àrabs. L'última agressió va ocórrer a la tarda als voltants de l'estació central d'autobusos, una dona de 70 anys va resultar ferida de gravetat en ser apunyalada a l'estómac per un palestí que va ser abatut a trets per la Policia.

Hores abans, forces israelianes van frustrar un altre atac d'un palestí amb una navalla a la Porta de Damasc, un dels principals accessos a la ciutadella emmurallada de Jerusalem. L'agressor va ser tirotejat i va morir després d'intentar apunyalar un agent israelià.