«No he fet res, la informació dels mitjans està manipulada», va assegurar Juliana Fernández de la Cueva, alcaldessa de Corral de Almaguer (Toledo) i senadora del PP, en sortir del Suprem, on va comparèixer com a imputada per treure irregularment multes a quatre ciutadans. La senadora popular, però, no va respondre a la pregunta dels periodistes sobre quina és la informació correcta i es va limitar a prometre que ho explicarà «quan hagi passat tot això».

«He declarat voluntàriament renunciant als meus privilegis com a aforada perquè el que vull és defensar la meva innocència i mantenir fins al final que no he fet res, el que vull és que això passi, perquè porto un any sent jutjada pels mitjans», va assenyalar, sense contestar a la pregunta de quina és la seva defensa davant les acusacions del fiscal.

El Suprem va admetre a tràmit la querella de la seva fiscalia contra Juliana Fernández de la Cueva el passat mes de juliol. Se l'acusava de prevaricació. Segons el fiscal, la senadora i alcaldessa, així com el seu tinent d'alcalde Vicente González Ramírez, van utilitzar les seves competències en seguretat viària per retirar multes.