Els equips d'auxili van rescatar amb vida els tres militars que formaven la tripulació de l'helicòpter del Servei de Recerca i Rescat (SAR) de l'Exèrcit de l'Aire que va caure a l'Atlàntic a 518 quilòmetres de Gran Canària. Els dos pilots de l'helicòpter (un capità i un tinent) i el seu mecànic (un sergent) van ser rescatats una patrullera marroquina.

L'aparell, un Superpuma del SAR assignat a l'Esquadró 802 de l'Exèrcit de l'Aire, tornava a la seva base a Gando (Gran Canària) després de participar en uns exercici d'entrenament al Senegal. Defensa va perdre la pista de l'helicòpter després que aquest fes una escala tècnica a Mauritània, el que va portar a activar un operatiu de recerca composat per aeronaus d'Espanya i el Marroc.

El Superpuma va ser localitzat, semienfonsat, a unes 280 milles nàutiques (518 quilòmetres) de Gando i a 40 milles nàutiques (74 quilòmetres) al sud-oest de Dajla. Un avió F-18 de l'Exèrcit de l'Aire va aconseguir poc després trobar els seus tripulants, que havien llançat bengales de socors. Quatre militars van morir quan un helicòpter Superpuma es va estavellar al mar el 20 de març del 2014.