Els bussos de l'Armada van recuperar ahir el cos del tercer dels militars morts en l'accident de l'helicòpter del servei de rescat aeri pertanyent a la base aèria de Gando. Divendres es van poder recuperar dos cadàvers i des de primera hora del matí d'ahir s'estava intentant recuperar el tercer pel fet que les males condicions climatològiques podien impedir els treballs de rescat durant diversos dies.

El president del Govern, Mariano Rajoy, que va visitar a la base aèria de Gando els familiars dels tres militars i es va reunir amb els comandaments que dirigeixen l'operació, ja havia expressat la seva confiança que ahir mateix els bussos de la Armada podrien rescatar el cos del militar que romania encara a l'interior de la cabina de l'helicòpter, que es va enfonsar a l'Atlàntic.

Amb els cossos dels tres militars a bord -el capità José Morales, el tinent Saül López i el sergent Jhonander Ojeda-, el vaixell de l'Armada va iniciar la seva tornada a la base naval de Las Palmas de Gran Canària, una travessia per la qual necessitarà entre 18 i 20 hores.

Rajoy va mostrar la seva convicció que es coneixeran les causes de l'accident de l'helicòpter i va voler deixar clar el total suport del Marroc en les tasques de rescat dels tres militars.