Anonymous, la xarxa internacional d'activistes i hackers a favor de la llibertat de premsa i la independència d'internet, va revelar la identitat i informació de contacte de mil suposats membres del Ku Klux Klan. Anonymous ha accedit a la informació personal de mil membres de l'associació cristiana racista a través dels seus perfils a la xarxa social Facebook i ha començat a revelar els seus noms complets, números de telèfon i adreces de correu electrònic, segons va comunicar l'Equip d'Intel·ligència d'Anonymous al seu web. «Sou més que extremistes. Sou més que un grup d'odi. Opereu com a terroristes i heu de ser reconeguts com a tals. Sou terroristes que oculten les seves identitats sota llençols i que s'infiltren a cada nivell de la societat. La privacitat del Ku Klux Klan no existirà mai més al ciberespai», establia el comunicat.

L'anomenada Operació Ku Klux Klan, que va obtenir un gran ressò a Twitter sota l'etiqueta #OpKKK, afecta membres actuals i passats de l'organització racista.

Anonymous va declarar fa un any la guerra cibernètica contra els que es postulen per la supremacia racial arran de la mort a Ferguson del jove negre Michael Brown.