Diverses persones van ser detingudes per la seva implicació en desordres durant una manifestació en defensa de l'educació superior gratuïta al Regne Unit. Segons la Policia Metropolitana de Londres, «un petit nombre de manifestants» va llançar pintura contra el mur del Departament d'Interior i altres van intentar «irrompre a l'edifici del Ministeri d'Empresa, Innovació i Qualificacions», cosa que van impedir els agents.

Durant aquesta última acció, «es van llançar algunes bombes de fum i ous a la policia», que va formar un cordó per mantenir l'ordre, establia un comunicat.

Milers d'estudiants van sortir al carrer a Londres en una manifestació, en general pacífica, per demanar l'eliminació de les taxes universitàries i la recuperació de les ajudes als estudiants amb menys recursos. Aquesta protesta contra les mesures aplicades des de 2010 pel Govern de David Cameron va comptar amb el suport del líder de l'oposició laborista, Jeremy Corbyn.

En un missatge llegit als manifestants, Corbyn va reiterar la seva promesa d'abolir el pagament de les matrícules universitàries si arriba a governar i va instar en tot moment els estudiants a «seguir protestant i fent campanya per la justícia».