El Tribunal de Comptes ha obert una investigació sobre el presumpte desviament de fons públics de l'ambaixada d'Espanya a Londres per un import global de poc més de 83.000 euros, segons consta en un edicte de la Secció d'Enjudiciament de l'esmentada institució. En concret, es tracta d'un procediment per reclamar el reintegrament al Ministeri d'Afers Exteriors d'un import de 81.481,06 euros suposadament desviats a l'ambaixada espanyola, al que cal afegir els 1.883,12 euros dels interessos meritats, el que representa una quantia total de 83.364,18 euros. La institució que presideix Ramon Álvarez de Miranda ha obert un termini perquè puguin personar-se en el procediment les persones afectades abans de seguir avançant en la determinació de responsabilitats comptables.

Segons el diari El País, el procediment té el seu origen en despeses carregades els anys 2013 i 2014 a l'ambaixada que dirigeix ??l'exministre Federico Trillo per una treballadora que portava la comptabilitat de la secció d'informació de la seu diplomàtica.

Aquesta treballadora està destinada a Londres des de 1995, fet pel qual les irregularitats podrien haver començat abans.