L'Audiència de Palma ha demanat a la representació d'Iñaki Urdangarin en el cas Nóos que li faciliti la seva direcció actual perquè no consta en les actuacions i necessita citar-lo per al judici, que començarà l'11 de gener.

El tribunal que jutjarà Urdangarin, la infanta Cristina i els altres setze acusats en el cas Nóos ha dictat una diligència d'ordenació en la qual sol·licita un domicili per a remetre la citació a l'antic duc de Palma, ja que el que consta en el procediment «no és l'actual».

Urdangarin, que s'enfronta a peticions de condemna d'entre 19 i 26 anys i mig de presó per tràfic d'influències, malversació, prevaricació, frau, estafa, falsedat, delicte contra Hisenda i blanqueig de capitals, va ser imputat quan tenia el seu domicili al barri barceloní de Pedralbes.

Aquest xalet, situat al carrer Elisenda de Pinós de la capital catalana, va ser venut, i actualment la família de la Infanta viu a la ciutat suïssa de Ginebra.

En la mateixa diligència, la secció primera de l'Audiència de Palma sol·licita també la direcció i el DNI d'un altre acusat, Luis Lobón, exsecretari de Turisme de la Comunitat Valenciana.

El tribunal ha dictat una altra petició perquè les parts que els proposen ofereixin les dades necessàries per citar vuit dels testimonis, ja que en la causa no estan degudament identificats.

D'altra banda, s'ha obert el termini d'un mes perquè els mitjans de comunicació que vulguin cobrir el judici del cas Nóos s'acreditin davant del Tribunal Superior de Justícia de Balears.

La vista, que se celebrarà a la seu de l'Escola Balear d'Administracions Públiques, al polígon de Son Rossinyol de Palma, començarà el pròxim 11 de gener amb l'exposició per part de les defenses de les qüestions prèvies.

El tribunal ja ha anunciat que, després de les exposició de les qüestions prèvies, que podria allargar-se fins al 12 de gener, s'ha de suspendre el judici durant quatre setmanes.