La policia alemanya va trobar les restes mortals de set nadons en un habitatge de Wallenfels, una petita localitat d'uns 2.800 habitants al nord de Baviera. La troballa es va produir dijous a la tarda, després d'acudir un equip mèdic d'emergència a un habitatge del poble.

La investigació del cas està en mans de la fiscalia i de la policia de Coburg, que va assenyalar que els cossos es troben «en mal estat» i va demanar esperar que conclogui el treball dels forenses per determinar si pot haver-hi més cadàvers. Segons les primeres dades facilitades per la policia, l'equip mèdic va acudir a l'habitatge després de rebre una trucada que alertava de l'existència dels cadàvers. Es tracta de la casa d'una dona de 45 anys, a la qual es busca per ser interrogada com a possible mare dels nadons.

Estava previst que ahir mateix comencessin les autòpsies als cossos, encara que els investigadors creuen que fins a la principis de la setmana que ve no serà possible determinar la causa de les morts, quan van ocórrer o fins i tot el sexe dels nadons. El cas de Wallenfels segueix a altres crims similars a Alemanya, com la troballa dels cossos de cinc nens, el 2013, en un habitatge de Schleswig-Holstein.