El pitjor balanç dels atemptats de París d'aquest divendres es va registrar a la sala de festes Bataclan, on van ser neutralitzats quatre dels terroristes després de sembrar de cadàvers la sala, a la vista de tots i amb subfusils tipus kalashnikov.

La Policia va procedir de matinada a assaltar la sala de concerts, on s'havien atrinxerat diversos terroristes a meitat d'un concert de rock. Segons testimonis citats per diversos mitjans, en l'assalt han estat abatuts els terroristes. La xifra de morts a l'interior de la sala és de 80, segons fonts oficials.

Segons 'Liberation', les forces de seguretat ja han evacuat als supervivents. Almenys una desena d'ostatges havia aconseguit sortir de Bataclan al principi de l'assalt.

Julien Pierce, un periodista d'Europe 1 que es trobava a l'interior de Bataclan quan s'ha produït l'atac ha relatat a la seva emissora que "diversos individus armats han entrat en ple concert".

Una vegada a l'interior, "han començat a disparar sense mirar sobre la multitud". El tiroteig, segons Pierce, ha durat "uns deu minuts" durant els quals "els assaltants han tingut temps de tornar a carregar les seves armes en almenys tres ocasions". Segons el periodista, "ha estat extremadament violent" i els assistents han corregut sumits en el pànic cap a l'escenari.

El reporter d'Europe 1 ha explicat que els assaltants han actuat tranquils i eren "molt joves". "No han dit una sola paraula, almenys que jo hagi pogut escoltar", ha afegit Pierce, que ha aconseguit escapar per una sortida d'emergència i que una vegada fora ha vist "una desena de cadàvers en el terra".

Un altre testimoni dels fets, que igual que Pierce ha escapat abans de l'assalt de les forces de seguretat, ha indicat a France Info que els assaltants han cridat "Allahu Akbar" mentre disparaven contra els espectadors.

"El concert s'ha interromput i tothom s'ha tirat al terra i ells seguien disparant contra la gent", ha afegit Louis, que ha aconseguit escapar al costat de la seva mare del "malson" passant per sobre d'alguns cossos.