La policia francesa va confirmar que a l'apartament de Saint-Denis on va morir el presumpte cervell dels atemptats de París, el belga Abdelhamid Abaaoud, van morir altres dos terroristes: una dona identificada com Hasna Aitboulahcen i un tercer gihadista la identitat del qual encara es desconeix. Això eleva a 21 el nombre de persones implicades en els atemptats de París, més els dos francesos que van reivindicar els atemptats des de Síria en nom de l'Estat Islàmic (EI).

La recerca policial també ha posat llum sobre els moviments d'Abaaoud a París i la seva perifèria, després que una càmera de vigilància el situés a un quart d'onze de la nit de divendres a l'estació de metro de Croix de Chavaux de la ciutat de Montreuil, limítrofa amb París al nord-est de la capital.

És a dir, estava a escassos 250 metres d'on va ser abandonat un Seat León negre amb diversos kaláixnikov utilitzat per un dels tres comandos terroristes en els atemptats que van causar almenys 130 morts.

Aquests indicis fan pensar als investigadors que Abaaoud va poder ser el conductor del comando que va tirotejar diversos bars i restaurants al costat de la parisenca plaça de la República, del qual formava part Brahim Abdeslam, el gihadista que va llogar el cotxe a Bèlgica i que va detonar el seu cinturó explosiu en la terrassa d'un bar després de l'atac.

Un altre possible component d'aquest trio és Salah Abdeslam, germà de Brahim, que encara es troba en crida i cerca. Es creu que va ser recollit durant la matinada del divendres al dissabte al nord de París per dos homes que havien acudit a buscar-lo des de Brussel·les i que el van portar a la capital belga.