Brussel·les tanca el metro per "risc màxim d'atemptat"

El Centre de Crisi belga demana cancel·lar els partits de futbol i evitar els llocs amb gran presència de persones

21.11.2015 | 10:08

Cap metro circularà aquest dissabte a Brussel·les, després de la decisió del Centre de Crisi belga, aquesta matinada, d'elevar al màxim el nivell d'alerta terrorista a la regió, passant del 3 al 4, davant "l'amenaça imminent" d'atemptats.

La Societat de Transports intercomunals de Brussel·les (STIB), que ha anunciat l'anul·lació de la circulació de les línies de metro, encara que no les dels autobusos, ha explicat que la situació serà avaluada cada dia.

El Centre de Crisi belga havia aconsellat al Govern de la regió de Brussel·les la interrupció de la circulació del metro al conjunt de la xarxa entre el dissabte 21 i el diumenge 22 de novembre.

Segons aquest Centre, era important difondre com més aviat millor la informació de l'augment de l'alerta de seguretat "perquè tothom estigui informat des d'aquest matí".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Declaració d'Independència

 
Consultori

Puigdemont al Parlament

Carles Puigdemont pot declarar la independència aquesta tarda però no ha aclarit si serà simbòlica o efectiva - El Govern espanyol, amb el suport del PSOE i Cs, diu que està disposat a prendre «les mesures que calguin» per evitar que tiri endavant


Enllaços recomanats: Premis cinema