Jané desmenteix que Salah Abdeslam hagués estat a Figueres abans de l'atemptat

21.11.2015 | 00:00

El conseller d'Interior, Jordi Jané, va desmentir contundenment la informació publicada segons la qual Salah Abdeslam, el terrorista fugit dels atemptats de París, hagués estat aturat en un control de Figueres quan anava begut setmanes abans dels atemptats. «S'estan publicant aquests dies moltíssimes informacions i missatges que no es corresponen amb la realitat».
Jané va assegurar en una entrevista a la televisió autonòmica que «des de Mossos d'Esquadra, des de la policia de la Generalitat ni ens consta aquell vehicle ni ens consta aquest conductor ni està a la base de dades d'aquest tipus de detenció, ni que fos un control ens figuraria i no ens figura. Per tant, pel que fa a la responsabilitat dels Mossos d'Esquadra, he de dir que nosaltres aquesta informació no ens consta».
Per la seva banda, el ministre d'Interior, Jorge Fernández Díaz, va assegurar que no hi ha cap indici objectiu que Salah Abdeslam s'hagi escapat cap a Espanya o que s'hi trobi. El responsable d'interior va reiterar que no hi ha cap risc específic que recomani la suspensió del Madrid-Barça d'avui, tot i que manté un dispositiu de seguretat intensíssim.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema