Nascuda en els suburbis de París i criada en una família d'acollida, Hasna Aitboulahcen va passar en pocs anys de ser una adolescent sense rumb embolicada en tripijocs amb males companyies i consumidora de cànnabis a convertir-se en una gihadista que va morir en l'assalt policial en un pis refugi de terroristes a Saint-Denis. Aitboulahcen va morir en l'assalt, aparentment en fer detonar el seu cinturó explosiu, la qual cosa, si es confirma, convertiria a aquesta noia, nascuda el 12 d'agost de 1989 a Clichy-la-Garenne, als afores de París, en la primera dona terrorista suïcida a França.

La seva biografia guarda moltes semblances amb les de bastants gihadistes amb passaport francès: nascuts en famílies desestructurades dels suburbis i amb adolescències difícils, que flirtegen amb la delinqüència comuna fins que els «il·lumina» el fanatisme religiós.

Fa prop d'un any va començar a portar gel·laba i després vel islàmic integral i en el seu perfil de Facebook van començar a aparèixer fotos amb armes i missatges en els quals glorificava l'esposa d'Amedy Coulibaly, el terrorista que al gener va matar quatre persones en un supermercat jueu de l'est de París.