Agents de la Policia Nacional han detingut a Múrcia a un home de 49 anys a qui acusen d'abusar sexualment de sis menors, tres nenes i tres nens, d'entre 9 a 11 anys. Segons fonts d'aquest cos, les investigacions d'aquests fets es van iniciar el passat dia 6 amb una denúncia presentada en una comissaria per la mare d'una de les menors, d'11 anys, després de desaparèixer la seva filla tota una nit.

Els agents van iniciar un dispositiu de recerca en els cercles més propers a la víctima, en aquest cas la comunitat xinesa, país de procedència de la família, i va ser localitzada el mateix dia 6 amb una amiga quan tornaven al domicili.

Els agents van continuar la investigació per aclarir les circumstàncies de la desaparició i les indagacions els van portar a un habitatge abandonat de la capital murciana, on, segons companys de la desapareguda, anaven a jugar amb un home que els donava moltes joguines i els deixava ordinadors. Els agents van identificar aquest home i van comprovar que havia estat detingut a Madrid el 2005 per abusos sexuals a menors. Segons sembla, l'ara detingut captava als nens al parc i els portava al seu domicili per abusar-ne, sobretot fent-los tocaments.

Els agents van arrestar el sospitós i van registrar el seu domicili, un habitatge en estat d'insalubritat i abandonament a la capital murciana, a l'interior del qual van trobar joguines i productes de biju?teria infantil com polseres i anells, i tres ordinadors, entre altres coses.