El PSOE ha proposat una bateria de mesures perquè les empreses espanyoles permetin flexibilitzar els horaris laborals i facin possible que els seus treballadors conciliïn la seva vida professional i la seva vida personal. Entre elles, el Partit Socialista proposa que les empreses que permetin conciliar tinguin una deducció addicional en l'Impost de Societats i també una valoració positiva addicional en les ofertes de contractació pública.

El responsable del programa econòmic del PSOE, Jordi Sevilla, i la coordinadora del mateix, Meritxell Batet, van presentar un conjunt de mesures dirigides a organitzar millor les 24 hores del dia i els set dies de la setmana respectant «la llibertat individual per organitzar la pròpia vida», segons Sevilla.

Podem va traslladar a la resta de partits una oferta per tancar un pacte amb «mesures urgents» contra la violència masclista, assumpte en el qual creu no hi pot haver divisió. El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, va fer pública la proposta explicant que ha enviat una carta als representants de la resta de partits plantejant el seu pla per frenar la violència masclista.