Detenen 2 homes a Toledo que planificaven el segrest i assassinat d'una dona

26.11.2015 | 07:24

La Guàrdia Civil ha evitat el segrest, violació i assassinat d'una dona, motivats per la seva orientació sexual, i va detenir dos homes acusats de planificar a Quintanar de la Orden (Toledo) tota l'operació, incloent una fossa en què pensaven amagar el cadàver. Els arrestats, en el marc de l'operació Mollete, són JBGP, de 39 anys, i SCR de 49. Segons la investigació, un dels detinguts havia intentat mantenir una relació sentimental amb la dona quan aquesta residia a Quintanar de la Orden, però la dona es va negar i va informar de la seva orientació homosexual.
Aquest detingut, que ja havia estat condemnat anteriorment a deu anys de presó per agressió sexual, va planificar llavors el segrest, la violació i l'assassinat de la dona al costat de l'altre arrestat, propietari d'una ferralleria.
La víctima va arribar a Quintanar de la Orden per viure-hi a l'estiu de 2014 i va estar-hi un any, fins a l'estiu de 2015, quan va decidir marxar per deixar de patir assetjament i amenaces per part del detingut. La víctima havia conegut a Quintanar el principal promotor dels fets i el segon detingut, ja que havia treballat en alguna de les ferralleries de la seva propietat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema