El secretari general del partit opositor veneçolà Acció Democràtica (AD), Henry Ramos Allup, va assegurar que té en el seu poder proves de la vinculació de l'homicida d'un dirigent del seu grup amb "gent relacionada amb el Govern", i va assegurar que les mostrarà. "Se sorprendran quan vegin les vinculacions de l'assassí amb gent relacionada amb el Govern, jo tinc en el meu poder tots els expedients, estic esperant que diguin tot el que hagin de dir", va dir Ramos Allup.

S'espera que el cap de la campanya electoral de l'oficialisme per a les parlamentàries, Jorge Rodríguez, presenti una demanda contra Ramos Allup per difamació, ja que el representant d'AD va acusar dimecres passat militants del partit de Govern de ser responsables de la mort del dirigent Luis Manuel Díaz dimecres passat.

Rodríguez, que també és alcalde del municipi caraqueny de Libertador, va assegurar que el dirigent assassinat pertanyia a una banda criminal i que la seva mort es va deure a un enfrontament entre grups delictius rivals.

El diputat i candidat a la reelecció per l'aliança chavista Gran Pol Patriòtic Freddy Bernal va afirmar que el succés en què va resultar mort a trets un dirigent opositor ha estat usat per a "enfangar" la campanya electoral veneçolana.

L'expresident de l'Executiu Felipe González va suggerir que el Govern de Veneçuela podria suspendre les eleccions legislatives convocades per al pròxim 6 de desembre en el cas que s'incrementi la inseguretat dels candidats després de l'assassinat d'un dirigent opositor. González va afirmar que el Govern de Nicolás Maduro "ha d'investigar i garantir la tranquil·litat i la seguretat, llevat que estigui esperant per suspendre els comicis del dia 6".