La gosseta Daqui s'ha convertit en una heroïna canina en avisar a la seva propietària que el seu pis s'estava incendiant. El foc va començar de matinada en un habitatge del carrer Teulada de Dénia i va obligar a desallotjar les quinze famílies, unes quaranta persones, que viuen a la finca.

Daqui va despertar a la jove, de 25 anys, amb els seus lladrucs i tirant de les mantes del llit. Era la primera nit que la noia passava a la casa, propietat dels seus pares, ja que s'acabava d'independitzar i dormia aliena a la força que de seguida van agafar les flames i al dens fum. Així, la jove va poder sortir de l'habitatge i avisar a corre-cuita a la resta de veïns, que van ser desallotjats per la policia.

Pel que sembla, el foc va començar per un curtcircuit en uns endolls del menjador. Els bombers ja han sufocat les flames i ventilat l'abundant fum, per la qual cosa els veïns han pogut tornar aquest matí a la finca, que ha quedat molt danyada. Els pisos quart i cinquè estan totalment calcinats.