Un home amb un ganivet va atacar un mínim de tres persones en el metro de Londres i va ferir-ne una de gravetat, segons va informar la Policia Metropolitana de Londres (MET), que investiga el cas com un "acte terrorista". Durant el succés, ocorregut el dissabte a la nit en l'estació de Leytonstone, a l'est de la capital, i que va poder ser gravat en un vídeo penjat a internet, l'autor va semblar cridar "això és per Síria", abans de ser detingut per la Policia. Agents de la MET van acudir a l'estació de la Central Line poc després de les set del vespre, després de ser alertats d'atacs i amenaces a diversos passatgers.

Després de ser reduït amb una arma d'electroxoc, el presumpte atacant, que portava a la mà un ganivet amb el qual va atacar les tres persones, va ser detingut, segons va indicar la MET, també coneguda com Scotland Yard.

Possible atac terrorista

Scotland Yard) investiga el fet com un "acte terrorista" i examina les possibles connexions amb grups terroristes del presumpte autor de l'atac que suposadament va dir "això és per Síria".

La Policia britànica està especialment alerta sobre atemptats després que el dimecres el Parlament aprovés ampliar els bombardejos aeris contra l'EI.