El líder de Corea del Nord, Kim Jong-un, va assegurar per primera vegada que posseeix la bomba d'hidrogen, encara que experts dubten que el país asiàtic hagi pogut desenvolupar aquesta arma altament destructiva. El dictador va afirmar que Corea del Nord «s'ha convertit en un poderós estat posseïdor d'armes nuclears capaç de detonar de forma autosuficient una bomba atòmica i també una bomba H per defensar eficaçment la seva sobirania i la dignitat de la nació».

Kim Jong-un va fer aquest anunci durant la seva visita al Lloc Revolucionari de Phyongchon a la capital, Pyongyang, que és un enclavament històric de la indústria d'armament del país en haver acollit la primera fàbrica de municions fa sis dècades.

El líder ha dit en diverses ocasions que Corea del Nord posseeix armes nuclears i que aquest recurs és el principal pilar de la seva defensa per contrarestar uns suposats plans d'invasió per part dels EUA. No obstant això, experts van indicar que és el primer cop que Corea del Nord afirma tenir la bomba d'hidrogen.