Encara que no es va guardar formalment un minut de silenci, en un ambient de silenci va entrar el president del govern Mariano Rajoy en el Rocòdrom José María Cagigal de Múrcia.

En aquesta ocasió no sonava, com és habitual el campanya, l'himne del PP, i el silenci es va trencar pels aplaudiments dels assistents a l'arribada de Rajoy i per crits de «president, president».

Abans, en arribar al carrer en la qual es troba el rocòdrom, Rajoy va romandre bastants minuts saludant els centenars de persones que es trobaven en l'exterior i que no havien pogut accedir al recinte, on hi havia més d'un miler de simpatitzants.

Acompanyat del president de Múrcia, Pedro Antonio Sánchez, del president del partit a la regió, Ramón Luis Valcárcel, i del cap de llista del PP, Teodoro García Egea, Rajoy va saludar nombrosos seguidors abans de pujar a l'escenari.

Abans de parlar de l'atemptat, va tenir unes paraules d'agraïment als assistents i va donar un curt missatge polític. «A tots moltíssimes gràcies per ser aquí, és molt emocionant i bonic i em fa seguir treballant. Continuaré en aquesta batalla; crec que és el que convé a Espanya i estic convençut que els espanyols m'ajudaran», va afirmar.

Va afegir que estava previst aquest acte magnífic i que en l'exterior va intentar saludar a tothom que no va poder entrar, encara que era difícil. «I fins i tot m'he fet alguns 'selfies'».

«Però desgraciadament a Kabul hi ha hagut un atemptat i ha mort un policia espanyol», va lamentar Rajoy, qui va expressar el sentir i pesar de tots i el suport a la Policia Nacional, la Guàrdia Civil i els serveis d'intel·ligència. Efe/ddG Múrcia