La Guàrdia Civil va detenir un menor de 15 anys que presumptament va apunyalar un altre jove de 16 durant una baralla en un parc del municipi madrileny de Guadarrama. El suposat autor va ser portat fins a les dependències de la Guàrdia Civil de la ciutat madrilenya, on van ser citats els seus pares.

Segons van assegurar fonts de la Guàrdia Civil, s'estan investigant les causes de l'agressió després d'haver trobat ja l'arma blanca amb què es va portar a terme la punyalada, una navalla. L'agredit, un jove de només 16 anys, es trobava en estat crític a l'hora de tancar aquesa edició.

El 112 va rebre una trucada a dos quarts d'onze del matí en la qual s'alertava de la baralla en un parc molt proper a diversos col·legis del municipi. Fins al lloc es va desplaçar una UVI mòbil i els sanitaris van estabilitzar el noi de 16 anys, que presentava una ferida de deu centímetres de profunditat a l'hipocondri esquerre. Els sanitaris del Summa el van traslladar en helicòpter fins a l'Hospital 12 de Octubre de Madrid, on va ingressar directament a quiròfan per ser operat davant la gravetat de la ferida i la possibilitat que tingués afectats òrgans interns.