El candidat de Podem a la Presidència del Govern, Pablo Iglesias, va animar els simpatitzants del seu partit a anar a les urnes demà perquè per primera vegada «cada vot compta» i perquè «ja no hi ha excuses per votar amb la pinça al nas o el menys dolent». El líder de Podem va fer vibrar en diverses ocasions les més de 9.000 persones que omplien el pavelló de la Font de Sant Lluís de València, conegut com La Fonteta, en el míting de tancament de Compromís Podem, en què va intentar convèncer que «cada vot compta i acosta més la possibilitat de canvi».

«Jo no sóc creient, però m'encanta el Nadal. Imagineu una nit de Nadal en què les rialles i les nadales parlin que els hem donat una lliçó. Hem d'aconseguir-ho», va vaticinar després de mostrar-se molt optimista davant la possibilitat que Podem i la «gent del carrer» pot donar «una lliçó als poderosos, a la seva supèrbia i als seus crits».

Per part seva, el número dos de Podem, Íñigo Errejón, es va mostrar convençut que el seu partit pot guanyar després que les enquestes ja mostrin que ha deixat enrere Ciutadans i que està avançant el PSOE cada dia que passa; i a 48 hores del 20-D va dir: «L'elecció ara és entre Rajoy i Pablo».

L'elecció és «entre recuperar el Govern per a la nostra gent o tornar a donar-lo als privilegiats», va afegir el director de campanya de Podem, que també va criticar l'«arrogància» dels privilegiats i els partits vells, que no han volgut escoltar la gent quan els ha demanat que canviessin.