El col·legi de Brussel·les d'un dels suïcides de París, Bilal Hadfi, havia advertit de la seva radicalització a l'administració, però la informació no va arribar a ser comunicada a la justícia. És un assumpte que investiga la policia belga, segons van informar ahir els mitjans locals. Hadfi, un dels kamikazes suïcides de l'Estadi de França, va combatre a Síria per a l'Estat Islàmic i era conegut per l'Òrgan de Coordinació per a l'Anàlisi de les Amenaces (OCAM) de Bèlgica, atès que figurava en una llista de 800 noms fitxats per seus vincles amb aquest país.

En la investigació dels atemptats de París, el comitè permanent de control de serveis de la policia interroga el personal de l'escola Annessens-Funck, a Brussel·les, a la qual Hadfi havia acudit abans de desplaçar-se a Síria i de perpetrar els atacs del passat 13 de novembre.

L'home havia cridat l'atenció al col·legi a principis d'any per celebrar els atacs contra Charlie Hebdo, que van tenir lloc el passat 7 de gener.

El director de l'escola havia advertit a l'administració escolar el 27 d'abril de la partida de Hadfi a Síria, i el col·legi tenia un dossier obert al seu nom, però el comitè investiga per què aquestes informacions no van arribar a la Policia.

Bilal Hadfi vivia en habitatge social a Brussel·les, amb la seva família, des de feia molt de temps.