La Guàrdia Civil va detenir ahir dues persones més, després de l'arrest d'un subsaharià, per la seva presumpta implicació en els altercats generats a Roquetas de Mar (Almeria) després de la mort d'un home de 42 anys, de Guinea Bissau, apunyalat la matinada del divendres passat durant una discussió de trànsit.

Una portaveu de la Subdelegació del Govern va informar que ja són tres els detinguts i que no es descarten nous arrestos per les revoltes en les quals es van originar "focs incontrolats" amb la crema de contenidors i mobiliari urbà, hores després de l'aparició del cadàver. Un dels homes detinguts era d'origen subsaharià per la seva presumpta implicació en els altercats generats a Roquetas de Mar (Almeria) després de la mort d'un home de 42 anys de Guinea Bissau, apunyalat durant una discussió de trànsit.

Així mateix, va indicar que la Guàrdia Civil va identificar diverses persones més en relació amb aquests altercats i va assenyalar que "la nit ha passat tranquil·la, amb normalitat i sense incidents". Malgrat això, el dispositiu de seguretat establert a la zona, en el qual van arribar a participar fins a cent efectius, amb agents de la província i dels Grups de Reserva i Seguretat (GRS) de la Guàrdia Civil procedents de Madrid, Sevilla i València.

La mort del ciutadà guineà es va produir la matinada del divendres al carrer Valle de Orotava del barri de Masos de Marín, població en la qual resideixen nombroses persones d'ètnia gitana, a la qual pertany també el presumpte agressor, segons fonts de la Subdelegació del Govern.

El mort presentava una ferida per arma blanca a l'abdomen i segons les primeres hipòtesis hauria estat apunyalat en el transcurs d'una discussió de trànsit.