La Policia Municipal de Madrid va detenir un jove de 25 anys que va fugir després d'atropellar, durant la nit de Nadal, una menor que creuava per un pas de vianants al districte d'Usera i que està hospitalitzada amb ferides greus.

En un comunicat, la Policia explicava ahir que l'atropellament va tenir lloc cap a les nou de la nit del passat dia 24, quan la nena estava creuant el carrer Expropiació acompanyada per la seva germana i va rebre l'impacte d'un cotxe que va continuar el seu camí després de l'atropellament .

Com a conseqüència del cop, la víctima va ser projectada cap endavant fins a quedar estesa a la calçada sota una furgoneta i es va traslladar en estat greu a l'Hospital 12 d'Octubre.

Els testimonis van afirmar als agents que el responsable de l'atropellament conduïa un cotxe gran de color fosc i els policies van procedir a analitzar les restes del vehicle que van quedar al pas de vianants, cosa que va permetre determinar-ne la marca i model.

Al matí següent, els policies van trobar un cotxe de similars característiques en un carrer proper, que presentava danys al frontal coincidents amb les restes trobades el dia anterior. Quan la grua municipal retirava el cotxe va aparèixer el propietari i va afirmar que el seu fill l'havia fet servir la nit anterior.

Els agents van contactar llavors amb el fill, un jove de 25 anys que respon a les inicials M.M.S. i va declarar en defensa seva que no havia parat "per por".

El jove va ser detingut com a presumpte responsable de dos delictes, un per omissió del deure de socors i un altre per lesions imprudents. El presumpte autor de l'atropellament va ser posat a disposició judicial.